maanantai 15. joulukuuta 2014

NÄYTTÖ

 Meillä oli viime viikon keskiviikko-perjantai koulussa näyttö. Saatiin tällainen alla olevassa kuvassa oleva paperi ja tällaista kaavaa meidän piti noudattaa.
Aluksi ajattelin, että MITÄ helkkarii tästä japanilaisesta kulttuurista sitten keksii, mutta hetken päästä mulle tulikin mieleen nämä kirsikkakukat. Tietty mielessä kävi loppujen lopuksi muitakin ajatuksia, mutta tähän mä kummiski päädyin.
Lähdin selailemaan inspiraatiokuvia Pinterestistä ja löysin heti paljon mieluisia. Tulostin parit kuvat ja aloin piirtämään niistä läpi valopöydällä. Piirisin hennolla kädenjäljellä sillä halusin, että siitä tulee paljonkin erilainen, miltä se oikeassa kuvassa näyttää ja, että oma kädenjälki näkyisi.
Lopuksi päädyin ylhäällä kuvassa olevaan oikeanpuolimmaiseen kuvaan ja alhaalla kuvassa näkyy mun piirtämä osa siitä. Kukan keskiosan sain "sumeaksi" pastilliväreillä. Eli raaputin niistä vähän väriä ja puhalsin pois niin siitä jäi tollainen.
Tämän kuvan tulostin tekstiilitulostimella comonon tapaiseen paitaan. Enkä ole ennen ikinä paitaa ommellut, joten olen omaan lopputulokseen erittäin tyytyväinen!!! Otin itse tehtävästä varmaan jo paineita siitä lähtien, kun saatiin tietää tästä, mutta aivan turhaan! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti