perjantai 6. marraskuuta 2015

ESILLEPANOT MYYMÄLÖISSÄ

Blogitehtävänä on ollut jo kauan aikaa sitten kirjoittaa ja lisätä inspiskuvia esillepanoista. Eli tähän meidän Villi Visio PopUp -kauppaan liittyen.

Kaupan täytyy jotenkin houkutella ihmistä. Hyvin ja siististi aseteltu tuotteet, hyvä valaistus ja siisteys vetää mut puoleensa.  Tilan täytyy olla selkeä. Välillä törmää kauppoihin, missä on paljon pikku pöytiä ja ne on niiiin täynnä tavaraa. Tällaisissa tilanteissa jää varmasti montakin tuotetta kaupassa huomaamatta. Harvoin on aikaa viettää kaupassa esim tuntia, että saisi kaikki tuotteet katsottu läpi. Selasin Pinterestiä ja löysin sieltä hyvännäköisiä myymälöitä, joissa somistus ja esillepano näyttää hyvältä.
Oon innostunut nykyään puisista kalusteista, mitkä ei oo maalattu/käsitelty hirveästi. Tuotteet ovat hyvin siististi esillä.
Tässä on ihana tunnelma!! Mutta kiinnitän enemmän huomioo noihin hyllyköihin kun tuotteisiin...
Jännä tapaa laittaa noin monta erilaista asiaa pöydälle. Tossa kuvassa näyttää olevan tavarat siististi laitettu ja ihanasti tyynyt roikkuu katosta!
Täs on ainakin kaikki tarkasti laitettu, mutta ehkä se on helpompaa kun tää taitaa olla jostain ruokakauppa tyylisestä myymälästä :D
Tuossa sohvalla olisi varmasti kivaa miettiä ja suunnitella uutta sisustusta omaan kotiin!!
Tää oli tosi hauska tapa laittaa lehdet esille.
Hauska tapa, mutta kaikki matot ei oo sellaisella tasolla että pääsis katsomaan lähempää tai koskemaan.
Aivan ihanat lamput!! Toivottavasti ovat kyseisessä kaupassa myynissä sillä menisin heti kysymään noita tuolta!! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti